dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Bemutatkozás


 

BEMUTATKOZÁS

 

A DUNAGÁZ 1990-ben, mint Kft. alakult. Alapító tagjai az akkori gázszolgáltató vállalatok és néhány magánszemély volt. 1996-ban átalakult Rt-vé, majd 2006-ban Zrt-vé.

Fő tevékenységünk a felnőttképzés (Felnőttképzési azonosítóink:  E-000258/2014; E/2020/000062; B/2020/000076).

Évente 250-300 különböző szakmai tanfolyamot szervezünk 4.000-4.500 fő részvételével. Tanfolyamaink elsősorban energetikai – ezen belül a gáz, villamos- és közműipari - képzések, továbbképzések, melyeket elsősorban székhelyünkön Dorogon szervezünk, de kellőszámú jelentkező esetén, a technikai háttér biztosítása mellett az országban kihelyezett formában is megszervezzük.

A DUNAGÁZ Zrt. szakmai fórumokat biztosít az iparág szakembereinek szakmai tapasztalatcserére, az új kutatási, fejlesztési eredmények széles körű terjesztésére. Évente megrendezzük a DUNAGÁZ Konferencia és Kiállítást, amelyen az aktuális gáz- és közműipart érintő témakörök mellett jogszabályok egységes értelmezése is a fő cél.

A Dorogon szervezésre kerülő tanfolyamainknál szállást, étkezést helyben tudunk biztosítani a résztvevők számára. Itt zárt parkoló áll rendelkezésre a személygépkocsival érkezők részére.

Társaságunk a CertUnion Hungary Tanúsító Kft. által tanúsított MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal rendelkezik.

Intézményünk

– a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízotti határozata alapján 55 szakképesítés tekintetében lát el vizsgaközponti tevékenységet.

– Tanúsítással rendelkezünk a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés eljárásrendje szerinti műanyag hegesztők és fémhegesztők képzésére és minősítésére,

– valamint az ÉMI TÜV SÜD Kft. által tanúsított műanyag hegesztők felkészítésére, vizsgáztatására.

– 2011. óta Anyagvizsgáló Laboratóriumot működtetünk.

Minőségpolitikai célunk, hogy olyan minőségi képzéssel álljunk résztvevőink rendelkezésére, mely magas szintű megfelelőséget jelent a hazai szakmai követelményeknek és elősegíti az EU konformitást.

 

Bízunk abban, hogy Önt is mielőbb megrendelőink között üdvözölhetjük.

 

Tekintse meg honlapunkat, válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb szakmát és mi segítünk annak mielőbbi elsajátításában, a szakmai bizonyítvány megszerzésében!

 

Üdvözlettel:

Gáspár Marietta Zsanett

vezérigazgató