dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Gázipari Konferencia

A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia a gázipari szakma múltjába is bepillantást enged

Minden évben kiemelt téma a DUNAGÁZ Gázipari Konferencián a szakmai történelmi visszatekintés, így lesz ez az idei 28. alkalommal is. Bár 2022-et írunk mégis fontos feleleveníteni a technikatörténet, a gázipar történelmét, ápolni a szakma hagyományait, vagy épp nyomon követni annak fejlődését.
A gázgyárak jubileumi sorozatában idén a 150 éves Pécsi Gázgyárról, illetve a 70 éves KÖGÁZ-ról emlékezünk meg Lelkes Andrásnak köszönhetően, aki az E.On Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. fejlesztés és beruházás szakterületének vezetője.
A konferencia első napjának délelőttjét pedig egy dedikálással egybekötött könyvbemutató zárja Tajti Péter, gázszolgáltatói szakmérnök, az ÉGÁZ-DÉGÁZ Zrt. nyugalmazott vezérigazgatójának prezentálásában Gázgyár a Sugovica partján címmel.

A DUNAGÁZ Gázipari Szakmai Konferencia a gázipari szakma jelenén és jövőjén túl tehát annak múltjáról sem feledkezik meg, előadásai e témában is egyedülállóak a piacon.

Ha a további részletekre is kíváncsi, jöjjön el, és vegyen részt a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás programjain, hogy a szakma legjobbjaitól, első kézből kapjon tájékoztatást hazánk energiapolitikájáról, jelen helyzetéről, és a jövő kilátásairól, a hazai gázipar egészéről.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők 2022. június 7-8-án Visegrádon, a Thermal Hotel Visegrád****-ban, a 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításon.

A jelentkezéshez szükséges információt, a jelentkezési lapot az alábbi címen érhetik el:

http://www.dunagaz.hu/cikk/2022.-gazipari-konferencia/id=92