dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Gázipari Konferencia

Kik szervezik a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciát?

A DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt. mint főszervezője a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciának, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ország neves szakembereinek, szakértőinek, a szabályozó hatóságoknak a bevonásával álljon össze évről évre a konferencia Szervező Bizottsága. A tagok a gázipar olyan szakmai vezetői, akiknek rálátásuk van a szakmára mind hazai, mind pedig nemzetközi téren.

A tagok az iparág egészét képviselik, olyan szervezetekkel, mint például az NKM Földgázhálózati Kft., az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt., az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt., az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt., valamint a TIGÁZ Földgázelosztó Zrt.
A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás Szervező Bizottsága emellett külső tanácsadókat, szakértőket is bevon a munkába, számos cég szakértőjének véleményét is kikéri a program összeállításakor.

Biztosak lehetünk tehát abban, hogy a konferencia szervezői minden esztendőben olyan előadássorozatot állítanak össze, amely a gázipar valóban legaktuálisabb kérdéseire ad választ. Érdemes tehát részt venni ezen az egyedülálló, nagy hagyománnyal rendelkező rendezvényen, ahol a szakma krémje is megfordul, és ahol a gázipar legaktuálisabb kérdéseit tárgyalják.