dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Gépészet, gázipar

Gázszerelő II. és Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgáló továbbképzése
A tanfolyam indul:2020. december 10.
A tanfolyam díja:18.000,-
Vizsgadíj:8.000,-
Helyszín:DUNAGÁZ Zrt., Dorog, Bécsi út 1/a.
JELENTKEZEM
Gázszerelők továbbképzése Ha nálunk végzi el a tanfolyamot, akkor csak 1 napját veszi igénybe, otthonából kényelmesen vehet részt virtuális térben megtartott képzésünkön!

Gázszerelők és
Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgálók

továbbképzése 16/2018 (IX.11) ITM rendelet szerint

 

A rendelet értelmében a gázszerelő tevékenység végzésének feltétele a jogszabályban előírt továbbképzés ötévenként történő elvégzése. A tanfolyam eredményes elvégzését a Hatóság előtt igazolni szükséges. Amennyiben a gázszerelő a tanfolyam elvégzését Hatóság előtt nem igazolja, akkor a Hatóság megtiltja a tevékenység végzését és törli a gázszerelőt (felülvizsgálót) a hatósági nyilvántartásból.

Használja ki az otthon töltött időt a
DUNAGÁZ ZRt.
segítségével virtuális térben!

Végezze el a szükséges továbbképzést még időben!

Ha nálunk végzi el a tanfolyamot, akkor csak 1 napját veszi igénybe! A továbbképzés alkalmával korszerű ismereteket kap a gázcsatlakozó és a felhasználói berendezésekre vonatkozó jogszabályi változásokról, valamint az üzemvitel, karbantartás, műszaki biztonsági ellenőrzés kérdéseiről.

A jelenlegi pandémia miatt kialakult helyzetre való tekintettel kialakítottuk a tárgyi képzés megtartásának feltételeit virtuális térben. Annak érdekében, hogy a fennálló körülmények között is biztosítsuk megrendelőink és résztvevőink igényeit, ezzel is csökkenve a kieső időt, növelve a gazdaság hatékonyságát.

Így a résztvevőknek az oktatás során szükségük lesz internet elérésre, valamint olyan számítástechnikai eszközre, melyen Skype alkalmazás futtatható.

 

A tanfolyam elvégzéséről továbbképzési igazolást adunk ki, amely igazolás a jogszabály szerint 1 évig érvényes, tehát gázszerelői igazolványának meghosszabbítását a tanfolyam elvégzését követő 1 évig kérelmezheti.

 

A tanfolyamon való részvétel feltétele:   - alapvégzettséget igazoló dokumentum (pl. mestervizsga, épületgépész technikus, gázipari technikus…)

 

A képzés időtartama:           10 óra (intenzív csoportos konzultáció, mely írásbeli vizsgával zárul)

 

Igény esetén szállást és étkezést tudunk biztosítani!

                          

 Várjuk mielőbbi jelentkezését!

     

További információ:

Kriszeg Erik 33/513-100, 30/6922-291, kriszeg.erik@dunagaz.hu

 

 Jelentkezési lap letölthető itt!