dunagaz@dunagaz.hu
+36 33 513 100 * 30 634 0062

Gázipari Konferencia

Dunagáz gázipari konferencia 2020 – ősz

A koronavírus járvány életünk minden területén átírta a mindennapokat. A kijárási korlátozások, a rendezvények megtartásának tilalma, a „Maradj otthon!” stratégia ellehetetlenítette a társadalmi események megtartását. A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia szervezőbizottsága alkalmazkodva a kialakult helyzethez, új időpontot választott – 2020. szeptember 9-10-ét – a hazai gázipar legrangosabb találkozójának.

Tovább

Szeptemberben tartják meg a 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítást

A koronavírus járvány miatt hozott kormányzati döntésekhez igazodva a 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferenciát 2020. április 22-23. helyett 2020. szeptember 9-10-én rendezni meg a főszervező, a DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt. A helyszín változatlanul a Thermal Hotel Visegrád****, az új időpontra módosított meghívó és program-összefoglaló, valamint a jelentkezési lapok (látogatók és kiállítók számára egyaránt) letölthetőek a DUNAGÁZ Zrt. honlapjáról.

Tovább

Március 15-ig még kedvezményes a jelentkezés

A 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításra már csak március közepéig tud kedvezményes feltételek mellett jelentkezni. Az országban egyedülálló gázipari szakmai találkozón 20 szakmai előadás keretében esik szó a gázipart érintő legaktuálisabb témákról. A „klímapolitika és földgáz – mint összeegyeztethető jövőkép” témáról például, Dr. Kaderják Péter energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár ad első kézből tájékoztatást a gázipari konferencia részvevőinek.

Tovább

DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás 2020

Újra találkozik a gázipari szakma krémje! 2020. április 22-23-án (szerda-csütörtök) ismét a Thermal Hotel Visegrád**** ad otthont a 28. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításnak. A főszervező Dunagáz Zrt. idén is nagy hangsúlyt fektet a professzionális előkészítésre.

Tovább

27. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás - a programok QR-kóddal

Idén is a Thermal Hotel Visegrád** ad otthont 2019. április 16-17-én az immáron hagyományos, 27. alkalommal megrendezésre kerülő DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállításnak. Alábbi cikkünkben az idei program előadásaiból adunk ízelítőt. Még lehet jelentkezni!

Tovább

Kiállítóként is érdemes ott lenni

A székesfehérvári Interex-WAGA Kft. nem csak résztvevője a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciának, de kiállítóként is rendszeresen megjelenik termékeivel, újdonságaival. A társaság gázágazat vezető, minőség és környezetirányítási igazgatóját, Treuer Tibort a tapasztalatairól kérdeztük, arról, hogy milyennek ítéli meg a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciát és az azt kísérő Kiállítást.

Tovább

A 2019-es DUNAGÁZ Gázipari Konferencia főbb irányvonalai

A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia Szervező Bizottságának tagját, dr. Szunyog Istvánt, a Miskolci Egyetem Kőolaj és Földgáz Intézetének egyetemi docensét arra kértük, vázolja fel röviden az idei konferencia főbb irányvonalait.

Tovább

Kik szervezik a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciát?

A DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt. mint főszervezője a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciának, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ország neves szakembereinek, szakértőinek, a szabályozó hatóságoknak a bevonásával álljon össze évről évre a konferencia Szervező Bizottsága. A tagok a gázipar olyan szakmai vezetői, akiknek rálátásuk van a szakmára mind hazai, mind pedig nemzetközi téren.

Tovább

A Gázipari Konferencia korábbi anyagai egy menüpontban

Az elmúlt 5 év DUNAGÁZ Gázipari Konferenciájának anyagait immáron egy helyen megtekinthetik, sőt le is tölthetik a konferencia látogatói, a gázipar szakemberei. A 2014-2018 közötti időszak valamennyi előadásának - néhány kivétellel a vázlata megnyitható, lementhető.

Tovább

Saját logót kapott a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia

27 éven át a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás szervezője a DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt. A közel három évtized alatt a társaság logója fémjelezte az általuk szervezett eseményt is. Most azonban a szervezők úgy vélték, eljött az ideje annak, hogy a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás - ezzel is hangsúlyozva annak egyediségét, a gázipari képzésben betöltött különleges szerepét - önálló logót kapjon.

Tovább

A DUNAGÁZ Gázipari Konferencia egyedülálló találkozási pont

Berta Márton, az E.ON nyugalmazott gázipari vezetője több mint 23 éves gázipari szakmai pályafutása alatt végig kísérte, a gyakorlatban is megélte a gázipari szakma teljes átalakulását, és ezzel egyidőben mindvégig, évről évre figyelemmel kísérte a DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítás fejlődését. Mondhatni, mindent tud a ma már negyedszázadnál is többet megélt gázipari konferenciáról. A "régi gázipari motorost" arról kérdeztük, mit tud nyújtani a látogatóknak a DUNAGÁZ Gázipari KOnferencia és Kiállítás.

Tovább

Nívós gázipari előadások minden konferencián

A programok tekintetében a nemzetközi gázipari konferenciákkal is felveszik a versenyt a DUNAGÁZ Gázipari Konferenciák. Az évről évre megrendezett gázipari seregszemle nívós programokkal várja a gázipar szakembereit.

Tovább

« 1/2. oldal »