Safety Passport - Dorog

Safety Passport
Safety Passport - Dorog
Villamosipar
A tanfolyam indul:
2023. október 02.
A tanfolyam díja:
10.900,- Ft/fő + Áfa
Helyszín:
Dorog
Nyilvántartásbavételi szám:
E/2020/000062 B/2020/000076

Safety Passport

A képzés kötelező minden E.ON DSO vállalaton (Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt; Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.; ELMŰ Hálózati Kft.; Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt.; E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt.) belül 2022.11.01-től létrejött szerződés kapcsán E.ON partnereinek minden, nem betanított munkavállalója számára, aki fizikai munkát végez az E.ON hálózaton, illetve az ő munkavezetőjük, csoportvezetőjük számára.

A gázhálózati DSO-k vállalkozói a földgázipari tananyagot, a villamoshálózati DSO-k vállalkozóinak pedig a villamosipari tananyagot bemutató oktatáson kell részt vennie.

Csak földmunkával foglakozó vállalkozások bármelyik (földgázipari vagy villamosipari) képzésen részt vehetnek, mert mindkét tananyag tartalmazza a vonatkozó földmunkás tananyagot.

Nem kötelező - többek között - az alábbi tevékenységet végző vállalkozások számára a részvétel:

fűnyírás, alállomási építészeti felmérés, villamos felügyelet biztosítása, takarítás, geodézia, hálózattervezés, organizáció, BET koordináció, stb.

Ezen tevékenységek végzői számára is hasznos ismereteket biztosít a képzés, így a részvétel számukra ajánlott, de nem kötelező.

Alapszabályként a fővállalkozó értesíti az összes érintett alvállalkozóját a kötelezettségről. Az összes lefektetett szabály az alvállalkozókra is érvényes. Az alvállalkozó a saját jogi személy megnevezésén kerül az adatbázisba regisztrálásra.

 

Tartalma: a munkavégzés jellegének megfelelően vagy villamosipari vagy gázipari tananyag, mely az E.ON Hungária koordinációjában lett meghatározva.

A résztvevő személyre szóló igazolványt kap, a szakterületének megfelelően, egy nyomtatott kártya formájában. Ezt kérjük a munkavégzés helyszínen tartani.

 

 

A safety passport oktatás esetében a teljes képzési idő:

  • 5 óra

 

A képzést kellő számú jelentkező esetén szervezzük!
A szükséges tárgyi feltételek megléte esetén, igény szerint cégekhez az ország bármely területén kihelyezett képzés szervezését is vállaljuk, egyedi árajánlat alapján!
Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Bővebb tájékoztatásért forduljanak kollégánkhoz:

Horváth Dóra

Titulus: tanfolyamszervező

Mobil: +36 30 279-1285

E-mail: horvath.dora@dunagaz.hu

Széchenyi 2020